
10 مورد از بدترین غذاها برای فشار خون بالا
فشار خون سالم به سلامت قلب کمک می کند و خطر سکته و حمله قلبی را کاهش می دهد. اگر فشار خون بالا دارید، انتخاب رژیم غذایی یکی از مهم ترین عواملی است که باید در نظر بگیرید. اگرچه دارویی وجود دارد که می تواند به کنترل فشار خون بالا کمک کند، چرا رژیم غذایی خود را برای کنترل فشار خون طبیعی تغییر ندهید؟ با اجتناب از این ده مورد از بدترین غذاها برای فشار خون بالا، فشار خون خود را کاهش دهید و سلامت خود را بهبود بخشید:
1. گوشت های فرآوری شده بمب های سدیم واقعی هستند
مصرف زیاد نمک با فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی مرتبط است. گوشت فرآوری شده حاوی سدیم است که تولیدکنندگان از آن برای نگهداری آن استفاده می کنند. اگر غذاهای شور مانند ترشی، پنیر، نان و سایر ادویه ها را اضافه کنید، ساندویچ شما می تواند به یک بمب سدیم واقعی تبدیل شود. اگر از فشار خون بالا رنج می برید به هیچ قیمتی گوشت فرآوری شده نخورید.
2- کنسرو فرآورده های گوجه فرنگی
میزان نمک اکثر سس های کنسرو شده گوجه فرنگی، سس های پاستا و آب گوجه فرنگی بسیار زیاد است. همانطور که سدیم میزان مایعات را در خون افزایش می دهد، فشار خون شما را نیز افزایش می دهد. به عنوان مثال، 566 میلی گرم سدیم در یک وعده سس مارینارا و 615 میلی گرم در یک لیوان آب گوجه فرنگی وجود دارد.
اگرچه بهتر است گوجه فرنگی تازه بخورید، اما همچنان می توانید از غذاهای کنسرو شده لذت ببرید. فقط مطمئن شوید که محصولات کنسرو شده گوجه فرنگی با محتوای سدیم کم را انتخاب کنید. این محصولات بر فشار خون شما تأثیری ندارند و حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند لیکوپن هستند.
3- گوشت قرمز برای افراد مبتلا به فشار خون مضر است
مطالعات نشان می دهد که گوشت قرمز مانند گوشت خوک، بره و گوشت گاو می تواند باعث فشار خون بالا شود. هنگامی که بدن گوشت قرمز را متابولیزه می کند، می تواند موادی تولید کند که فشار خون را افزایش می دهد. برای کاهش آسیب گوشت قرمز، برش های نازک تر را انتخاب کنید یا مصرف را کاهش دهید. افراد مبتلا به فشار خون مکرر و شدید باید گوشت قرمز را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
4. غذاهای قندی خطر ابتلا به فشار خون را افزایش می دهند
راه های مختلفی وجود دارد که مصرف روزانه قند می تواند بر فشار خون شما تأثیر بگذارد. یک مطالعه نشان داد که شکر و نوشیدنی های شیرین شده با شکر خطر افزایش وزن را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد. افراد دارای اضافه وزن اغلب فشار خون بالا و سایر علائم را تجربه می کنند.
شکر اضافه شده پتانسیل افزایش مستقیم فشار خون را دارد. طبق یک مطالعه، کاهش 2.3 قاشق چایخوری قند میتواند فشار خون سیستولیک را کاهش دهد (فشار خون سیستولیک اولین یا بالاترین عدد در هنگام اندازهگیری فشار خون است. این عدد نشاندهنده حداکثر فشاری است که خون شما میتواند به دیواره رگها فشار دهد. ). (حداکثر 8.4 میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک) (فشار خون دیاستولیک دومین یا کمترین عدد در هنگام اندازه گیری فشار خون است. این عدد نشان دهنده حداقل فشاری است که خون شما روی دیواره رگ ها (رگ ها) دارد. در حالت استراحت) تا کاهش 3.7 میلی متر جیوه در زنان مبتلا به فشار خون بالا.
5- رشته رامن و غذاهای ژاپنی که با آن به ضرر سلامتی شما تهیه می شود
نودل سدیم می تواند باعث افزایش فشار خون و افزایش خطر سکته مغزی و بیماری قلبی شود. نودل رامن حاوی حدود 2.20 میلی گرم سدیم است که روزانه توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده مصرف می شود. خوردن رشته فرنگی ساده می تواند میزان نمک مصرفی شما را دو برابر کند و حتی ممکن است متوجه آن نشوید. هر چه بیشتر مصرف کنید، خطر ابتلا به فشار خون بالا بیشتر می شود.
غذاهای بسیار فرآوری شده مانند نودل شانه دارای چربی های اشباع شده و ترانس هستند. یک بسته حاوی 4 گرم چربی اشباع شده است. چربی های ترانس چربی های مصنوعی هستند که ماندگاری غذاهای بسته بندی شده را افزایش می دهند.
یک مطالعه نشان داد که چربی های ترانس باعث افزایش کلسترول بد (LDL) و کاهش سطح کلسترول خوب (HDL) می شود که می تواند به فشار خون بالا کمک کند. چربی های ترانس نودل رامن نیز برای قلب مضر هستند. همچنین نشان داده شده است که چربی های اشباع شده باعث افزایش سطح کلسترول LDL در خون می شوند.
6. سوپ های کنسرو شده سرشار از سدیم هستند
در مقایسه با نودل شانه، سوپ کنسرو شده ممکن است گزینه سالم تری به نظر برسد. در واقع اگر فشار خون خود را کنترل می کنید، از خوردن این سوپ اجتناب کنید.
یک قوطی سوپ سبزیجات یا مرغ حاوی 2140 میلی گرم سدیم است در حالی که یک قوطی سوپ گوجه فرنگی حاوی 1110 میلی گرم سدیم است. سوپ های کنسرو شده، کم سدیم، بدون نمک و بدون سدیم برای انتخاب وجود دارد. با این حال، بهتر است سوپ را خودتان بپزید و در صورت لزوم آن را فریز کنید.
7. پیتزای منجمد مصرف سدیم را افزایش می دهد
ترکیبات موجود در پیتزاهای یخ زده می تواند به معنای واقعی کلمه مصرف سدیم را افزایش دهد. پیتزای منجمد علاوه بر سدیم، قند و چربی اشباع زیادی دارد که به فشار خون بالا کمک می کند.
علاوه بر پنیر و سس کچاپ، گوشت های فرآوری شده در پیتزای منجمد نمک زیادی به بدن شما می رسانند. تولیدکنندگان برای بهبود طعم پیتزا نمک نیز اضافه می کنند. 30 سانتی متر پیتزا پپرونی منجمد حاوی 3140 میلی گرم نمک است که به میزان قابل توجهی بالاتر از دوز مجاز روزانه 2300 میلی گرم است.
در صورت امکان، پیتزای خود را با پنیر کم سدیم و گوشت فرآوری نشده درست کنید. سعی کنید خمیر خانگی خود را درست کنید و پیتزای خود را با سبزیجات مختلف پر کنید.
الکل می تواند فشار خون شما را افزایش دهد
ثابت شده است که مصرف مکرر الکل باعث افزایش فشار خون و منجر به بیماری های مختلف می شود. اگر از فشار خون بالا رنج می برید، توصیه می شود هر گونه نوشیدنی الکلی را از زندگی خود حذف کنید.
پزشکان می گویند که الکل می تواند باعث تداخل دارویی شود و اثربخشی داروهای فشار خون را متوقف کند.
بیشتر نوشیدنی های الکلی حاوی قند هستند. نتایج یک مطالعه در کانادا نشان داد که بین مصرف الکل و چاقی رابطه وجود دارد. هر دو عامل خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند.
9- سیب زمینی سرخ کرده خطرات ناخوشایندی برای سلامتی دارد
سیب زمینی سرخ کرده طلا قطعا طعم عالی دارد. با این حال، فشار خون شما در مورد آن قضاوت نمی کند. سیب زمینی سرخ کرده سرشار از نمک و چربی است که می تواند باعث افزایش قند خون، چربی شکم، فشار خون و کلسترول بالا شود.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد بیش از 187000 مرد و زن را در سه برآورد مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند افرادی که در هفته چهار یا بیشتر سیب زمینی سرخ کرده می خورند، 17 درصد بیشتر در معرض ابتلا به فشار خون هستند.
اگر عاشق سیب زمینی سرخ شده هستید، می توانید با پختن سیب زمینی به جای سرخ کردن، آن را سالم تر کنید. روش پخت به شما این امکان را می دهد که مقدار روغنی که معمولاً در هنگام سرخ کردن استفاده می شود را کاهش دهید.
10-سس سالاد
ممکن است متوجه آن نباشید، اما احتمالاً یک ماده شگفتانگیز در سس سالاد مورد علاقهتان که از فروشگاه میخرید، پیدا خواهید کرد، البته یک ماده منفی: شربت ذرت با فروکتوز بالا. اگر رژیم غذایی شما سرشار از قند باشد، احتمال چاقی و فشار خون بالا بیشتر است.
مطالعات نشان می دهد که مصرف مقادیر زیاد فروکتوز خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش می دهد. بنابراین، اگر فشار خون شما در حال حاضر بالا است، افزودن قند اضافی به غذاهایی که حتی نمیدانید میخورید، فقط اوضاع را بدتر میکند.
233233
منبع