رژیمی که باعث سرطان می شود


کارشناسان موسسه ملی بهداشت و تحقیقات پزشکی فرانسه و دانشگاه سوربن پاریس رژیم غذایی و سلامت 100000 نفر را به مدت هشت سال زیر نظر گرفتند. آنها دریافتند افرادی که به طور منظم از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنند به طور قابل توجهی در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند.

بیشترین خطر برای شیرین کننده های آسپارتام و آسه سولفام-K دیده می شود که هر دو در بریتانیا در محصولاتی مانند ماست و حتی پنیر استفاده می شوند. نتایج نشان می دهد افرادی که دوزهای بالاتر (معمولاً 79 میلی گرم در روز) شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، 13 درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

اگرچه این نتایج باید در سایر گروه‌های مقیاس بزرگ و مکانیسم‌های کلیدی شناسایی‌شده توسط مطالعات تجربی تکرار شود، اما اطلاعات مهم و جدیدی در مورد ارزیابی مجدد مداوم شیرین‌کننده‌های شیرین‌کننده غذا توسط سازمان ایمنی غذا و سایر آژانس‌های بهداشتی در سراسر جهان ارائه می‌کنند.

233233


منبع

READ  آمار کرونا در ایران؛ 2 نفر شب گذشته جان باختند
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا