کاهش سریع نرخ زاد و ولد در هرمزگان نگران کننده است


به گزارش خبرآنلاین «حسین فرشیدی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان وی با بیان اینکه میانگین سنی جمعیت استان هرمزگان در سال 86 20.83 بوده اما در سال 1395 به 27.1 رسیده است، افزود: جوان بودن جمعیت از اهمیت ویژه ای برای کشور برخوردار است. بهترین چیز در مورد دشمن این است که ایران کشوری 30 میلیونی با سهم 50 درصدی سالمندان و معلولان است. وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان یکی از جوان ترین استان های کشور است، گفت: شاخص جمعیت استان هرمزگان کمتر از میانگین کشوری است اما برخی استان ها وضعیت خوبی ندارند که نشان دهنده رشد منفی جمعیت است. در بخشی از کشور

فرشیدی با بیان اینکه نرخ زاد و ولد در استان هرمزگان بالاتر از میانگین کشوری در سال های اخیر است، افزود: در سال 1395 از 2.8 به 2.1 در سال 1399 کاهش سریع و وحشتناک زاد و ولد را در استان هرمزگان نشان دادیم. وی گفت: در صورت ادامه همین روند، نرخ رشد جمعیت تا سال 1415 منفی خواهد شد و طی 20 سال آینده ایران دارای جمعیتی سالمند خواهد بود که برای تامین نیروی انسانی خودمان باید به کشورهای دیگر متوسل شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان وی بیان کرد: افزایش سن ازدواج، توسعه اشتغال زنان، گرایش زنان به سمت تحصیلات عالی، توسعه شهری و … از جمله عواملی است که به سرعت در کاهش ناباروری موثر است. فرشیدی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانان گفت: همه نهادهای دولتی و اداری باید به صورت هماهنگ برای اجرای این قانون تلاش کنند.

READ  با این ادویه رنگارنگ ویروس ها را از بین ببرید

48


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا