
چرا مارهای بوآ با هل دادن طعمه خود به سمت مرگ خفه نمی شوند؟
اکنون دانشمندان می گویند که بالاخره متوجه شده اند که چگونه بوآ منقبض کننده ها از راهی برای تنفس و جریان هوا در ریه های خود استفاده می کنند که ماهیچه هایشان به شدت منقبض می شود.
یک مطالعه جدید از دانشگاه براون در ایالات متحده نشان می دهد که منقبض کننده های بوآ با تنظیم قسمت هایی از قفسه سینه که برای تنفس استفاده می کنید، از خفگی در این فرآیند جلوگیری می کند. در واقع، برخلاف انسانها که عضلات دیافراگمی درست زیر سینه دارند، مارها کنترل کامل و دقیقی بر قسمتهای مختلف سینه خود دارند و میتوانند در هنگام شکار، قورت دادن و هضم غذا از آنها استفاده کنند.
برای مطالعه خود، محققان نشانگرهای فلزی کوچکی را به دو چرخ دنده مسیر متصل کردند تا بتوانند نحوه حرکت چرخدنده ها را با استفاده از اشعه ایکس ردیابی کنند. سپس یک «کاف» روی فشارسنج یا پدهای پلاستیکی بادی روی دندهها در هر دو ناحیه قرار میدهند و به تدریج فشار را برای بیحرکت کردن مارها افزایش میدهند.
بی حرکت کردن مارها با فشار دادن روی دنده های آنها دقیقاً همان مکانیسم پیچیده شدن به دور طعمه و فشار روی آن را بازتولید می کند. محققان می گویند زمانی که مارها حداکثر فشار را بر طعمه خود وارد می کنند، دنده های درگیر دیگر نمی توانند حرکت کنند. در نتیجه مارها دنده های پشت را فعال می کنند و با حرکات موجی هوا را جذب می کنند.
دانشمندان با بازسازی حرکات دندههای مار دریافتهاند که ماهیچههای بوآ میتوانند به طور مستقل حرکات دندهها را در قسمتهای مختلف سینه کنترل کنند و با حرکت دقیق دندهها و حرکت دادن آنها، قسمتهای بالایی آنها را به سمت سر حیوان متمایل میکنند. تا هوا وارد شود. پیدا کردن.
دانشمندان می گویند که دنده های انتهایی ریه ها به طور طبیعی حرکت نمی کنند و تنها زمانی شروع به حرکت می کنند که دنده های جلویی قفل شده باشند.
محققان همچنین سیگنالهای عصبی را که ماهیچههای دنده را کنترل میکنند در طول مطالعه ترسیم کردند. این داده ها نشان می دهد که دنده های فشاری سیگنال های عصبی را دریافت نمی کنند، اما در عوض مارها دنده های بیشتری را فعال می کنند تا تنفس به طور عادی ادامه یابد.
از آنجایی که کشتن طعمه و هضم آن یکی از شدیدترین فعالیتهای بوآها است، دانشمندان میگویند توانایی تنظیم وضعیت تنفس از ویژگیهای این حیوانات است تا بتوانند رشد کنند.
نتایج تحقیقات جدید در مجله علمی Experimental Biology منتشر شده است.
233233
منبع