چرا سیر بخوریم؟ – جواب منفی


سیر معادل اثربخشی آنتی بیوتیک ها در داروخانه ها است. زیرا حاوی گروهی از ترکیبات گیاهی است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و توانایی بدن را برای مبارزه با عفونت های باکتریایی افزایش می دهد.

تصور می شود که این ترکیبات به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در سیر، خطر ابتلا به سرطان، یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان را کاهش می دهند.

برخی از مطالعات نشان می دهد که سیر حاوی ترکیبات ضد سرطانی است:

1 علیسانی:

ترکیبی گیاهی که ضد باکتری و ضد قارچ است اما اگر پوست به مقدار زیاد در معرض آن قرار گیرد باعث جوش می شود و حرارت زیادی که سیر در هنگام پخت در معرض آن قرار می گیرد آن را از بین می برد و می گویند مایکروویو فوایدی برای آن دارد. سلامتی کاهش می یابد.

2. فلاونوئیدها:

ترکیبات گیاهی معطر به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی از سلول های بدن در برابر آسیب محافظت می کنند.

3- سلنیوم و آلیل سولفیدها:

دو ماده ضد قارچ از DNA در برابر آسیب محافظت می کند و ترمیم ژنتیکی را در بدن تحریک می کند.

سیر چگونه از سرطان محافظت می کند؟

1 از فعالیت رادیکال های آزاد در بدن انسان جلوگیری می کند و در نتیجه سلول ها را از خطر التهاب، آسیب و ایجاد تومورهای بدخیم محافظت می کند.

2. رشد سلول های سرطانی را متوقف می کند و در برخی موارد می تواند آنها را برای همیشه از بین ببرد.

3. حفظ یکپارچگی DNA در هسته سلول و تحریک بدن برای بازیابی ژنتیکی.

READ  برای از دست دادن حافظه چه بخوریم؟

4747


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا