
وقتی شهرداری و شورای شهر تهران مانند پالادیوم تخلفات آشکاری دارند. چه کسی باید این پل را خراب کند؟ عکس
شهرداری تهران حدود یک ماه پیش با اقدامی نادر اما قانونی، یک روگذر و دو تونل زیرزمینی پاساژ پالادیوم را که بر خلاف قوانین و مقررات شهرسازی ساخته شده بود، تخریب کرد.
با وجود فشارها، تجمعات و درگیری با ماموران نیروی انتظامی در روز تخریب پل، شهرداری تهران تسلیم آن فشارها نشد و سرانجام پس از سال ها قانون شکنی با پالادیومی که ساختمان را از طریق پل به ساختمان دیگری متصل کرد. راهروی عمومی را باز کنید
جعفری، معاون دادستان تهران در جریان اجرای حکم در محل قتل عام گفته بود که دستور تخریب پالادیوم قطعی و لازمالاجرا است و کسانی که مانع اجرای حکم میشوند رسیدگی میشود.
علاوه بر پالادیوم، ساختمان های دیگری نیز در شهر تهران وجود دارد که مانند یک روگذر، دو ملک را به هم متصل می کند که از قضا یکی از آنها خود شهرداری تهران است.
شهرداری تهران و شورای شهر تهران سال هاست که با دو پل در طبقات ششم و هشتم به هم متصل شده اند. این اقدام باعث شد تا کارکنان شهرداری و شورای شهرداری بدون بیرون رفتن در طبقه همکف و خروج از ساختمان به ساختمان دیگری بروند.
اما پل دیگری وجود دارد که ساختمان شرکت نفت و شرکت بازرگانی ایران را در خیابان جمهوری به هم وصل می کند.
این پل در کوچه یگما، قبل از گذرگاه علاءالدین قرار دارد. از ظاهر پل می توان تشخیص داد که این پل سالیان متمادی ساخته شده و هیچکس تلاشی برای تخریب آن نکرده است.
در پی تخریب پل پالادیوم، مهدی آگاریان، یکی از اعضای شورای شهر ششم شهر تهران، گفت: تجربه این کار و اقدامات دیگر در سه ماهه پنجم نشان داد که اولویت تهران افرادی است که فکر میکنند به دلیل رانت برق و ثروت در امان هستند.
اعضای شورای شهر تهران وظیفه تصویب قانون و نظارت بر اجرای قانون را دارند. مثلاً در مورد پلي كه ساختمان شهرداري را به ساختمان شوراي شهر وصل مي كند، در صورتي كه شهرداري از تخريب آن خودداري كند، شوراي شهر موظف به تحميل آن است. در این صورت هم نیروی انتظامی (شهرداری) و هم نیروی انتظامی (شورای شهر) ذی نفع هستند، اما قانون در مواردی که مشمولان را از مزایای آن محروم و ملزم به اعمال قانون می کند، از اجرای قانون مستثنی نیست. آی تی.
233233
منبع