نکات مهم در مورد نگهداری شیر در یخچال


به گزارش خبرآنلاین و به نقل از سرویس بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برخی معتقدند شیر ماندگار یا به اصطلاح شیر فرادما به دلیل ماندگاری طولانی و قابلیت نگهداری، دارای ماده نگهدارنده است. در یخچال، اما این یک تصور اشتباه است. ; از آنجایی که شیر هیچ ماده نگهدارنده ای ندارد، نوع فرآیندی که در فرآوری و بسته بندی شیر با متادیتا انجام می شود دلیل ماندگاری طولانی شیر است.

لازم به ذکر است که شیر فرادما در حرارت بالای 135 درجه سانتیگراد در کمتر از چند دقیقه استریل می شود. در نتیجه تمام میکروب های شیر به سرعت از بین می روند.

از سوی دیگر، این گونه شیرها به صورت تتراپک (پک های چهار لایه) بسته بندی می شوند. این بسته ها از ورود آسان میکروب ها به شیر جلوگیری می کند. این دلیل اصلی قرار گرفتن شیرهای فرادما در خارج از یخچال است. زیرا هیچ عامل مخربی در شیر وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

کدام ویتامین ها می توانند استرس را کاهش دهند؟

افزایش خودسرانه قیمت محصولات محصولات لبنی


منبع

READ  بدون استفاده از سبزیجات وزن خود را کاهش دهید
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا