
نقش برندهای چینی در توانمندسازی کشور
از سوی دیگر، برندها نشان دهنده رقابت پذیری کشورها و همچنین شرکت های صاحب آنها هستند. برندهای چینی در سال های اخیر نتایج قابل توجهی در بازارهای داخلی و بین المللی از خود نشان داده و نشاط را به اقتصاد ملی این کشور بخشیده اند.
در مجموع 143 شرکت چینی در سال 2021 وارد فهرست Fortune Global 500 شدند و چین را در صدر این فهرست قرار داد. بر اساس گزارش شرکت مشاوره بریتانیایی Brand Finance، در سال 2022، ارزش کل برندهای چینی به 1.6 تریلیون دلار یا 19 درصد از ارزش کل برند در فهرست برندهای Fortune Global 500 رسید.
بهبود پایداری ظرفیت نوآوری
به گفته شرکت صنایع پیشرفته راه آهن چین، یکی از شرکت های تابعه گروه راه آهن دولتی چین، بزرگترین دستگاه تونل این کشور در 22 آوریل خط تولید را در شهر ژانگژو در استان مرکزی چین هنان ترک کرد.
این شرکت گفت دستگاه تونل عظیم خود به نام جینسنگ دارای قطر 15.09 متر و وزن 4400 تن است و همچنین دارای چندین اختراع است.
به گفته ژو پوژو، مدیر کل شرکت صنعت فناوری پیشرفته راه آهن چین، این شرکت با قدرت فنی بالای خود بر روی تونل های حفاری تمرکز خواهد کرد و در پروژه ساخت تونل چینی در جهان مشارکت خواهد کرد. وی افزود: محصولات این شرکت به بیش از 30 کشور و منطقه در سراسر جهان صادر می شود و برای پنجمین سال متوالی در رتبه اول تولید و فروش قرار دارد.
تحقیق مستمر در بازارهای خارجی
تعداد برندهای چینی در فهرست کالاهای با ارزش، نوآورانه و زنجیره های صنعتی و بین المللی هر روز در حال افزایش است. سال گذشته، گروه لنوو، که اکنون یک غول فناوری چینی است، بیش از 7.2 میلیون دستگاه را از طریق قطارهای باری بین چین و اروپا به کشورها و مناطق حاشیه کمربند و جاده صادر کرد.
فروش جهانی گوشی های هوشمند چینی OnePlus در سال 2021 به 12 میلیون رسید که بیش از 80 درصد آن در بازارهای خارج از کشور بود. راه اندازی جدید خودروهای الکتریکی قصد دارد در سال جاری محصولات و خدمات بیشتری را در کشورهای اروپایی مانند آلمان، هلند و سوئد عرضه کند.
نوآوری منجر به توسعه برند می شود
بر اساس آخرین گزارش شاخص جهانی نوآوری منتشر شده توسط سازمان جهانی مالکیت فکری در سال 2021، چین از جایگاه 35 در جهان به رتبه دوازدهم در سال 2013 رسید و بر اهمیت تداوم سیاستها و مشوقهای دولت برای تحریک نوآوری تاکید کرد.
لیا جون، بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شیائومی، اواخر سال گذشته گفت که مشارکت بالا در نوآوری نیز باعث افزایش خروجی خوب خواهد شد. بین سال های 2022 تا 2026، شیائومی سرمایه گذاری تحقیق و توسعه خود را دو برابر خواهد کرد و به بیش از 100 میلیارد یوان خواهد رساند.
شیائومی را می توان یکی از برندهای بزرگ در صنعت محصولات دیجیتال دانست. این شرکت از ابتدای تاسیس تا کنون انواع دستگاه های دیجیتال را تولید می کند و توانسته ارزش خود را در صنعت جهانی افزایش دهد.
شرکت ها همچنان به دنبال راه هایی برای توسعه برند خود هستند
یکی از رهبران شرکت چینی فروش گوشی ویوو گفت: یک برند باکیفیت تنها زمانی ساخته می شود که مردم به آن نیاز داشته باشند. توجه به تقاضای واقعی مصرف کننده نه تنها راهی برای تحقیق و توسعه شرکت ها فراهم می کند، بلکه توسط مصرف کنندگان و بازارها نیز شناخته می شود.
Vivo در حال حاضر محصولات و خدمات را به بیش از 400 میلیون کاربر در 60 کشور و منطقه در سراسر جهان ارائه می دهد.
311311
منبع