
لوپن: گسترش ناتو به نفع صلح نیست
این فعال راست افراطی مجلس ملی در گفت و گو با رادیو فرانس انتر گفت: امروز فکر نمی کنم که خبر گسترش ناتو و حتی گسترش اتحادیه اروپا چیزی باشد که بتواند راه حلی برای صلح بدهد. .
وی افزود: منشأ ترس روسیه توسعه ناتو و ایجاد ساختارهای نظامی در نزدیکی خاک روسیه است. من این ترس را توجیه نمی کنم، اما باید در نظر داشت.
لوپن که پیش از این از فرانسه خواسته بود از فرماندهی ناتو کناره گیری کند، پس از پایان جنگ در اوکراین در جریان مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری از “همجواری استراتژیک روسیه و ناتو” دفاع کرد.
او با استناد به سخنان هانری گنو، راستگرای سابق فرانسه، ابراز نگرانی کرد که «به جنگی کشیده شود که هیچکس نمیخواست» و افزود: او میگوید که این جنگ جهانی خواهد بود.
فنلاند و سوئد امروز (چهارشنبه) رسماً برای پیوستن به ناتو درخواست دادند. این در حالی است که رایزنی هایی بین آمریکا برای رفع مخالفت ترکیه با این درخواست در حال انجام است.
اعلام مقامات فنلاند و سوئد مبنی بر پیوستن ناتو در هفته گذشته با واکنش گسترده، حمایت برخی کشورها و تهدیدهای جدی از سوی برخی دیگر مواجه شد. این خواسته جغرافیای سیاسی دو کشور را تغییر خواهد داد و به دهه ها بی طرفی سیاسی پایان خواهد داد.
مارین لوپن که مخالف ارسال تسلیحات سنگین به اوکراین نیز هست، گفت: اگر تسلیحات سنگین به اوکراین تحویل داده شود، وارد جنگ می شود و این یعنی جنگ با روسیه.
امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در گفت و گوی تلفنی با همتای اوکراینی خود، وعده تقویت تسلیحات و کمک های بشردوستانه کشورش به کیف را داد.
به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در 21 فوریه 1400 با درک بی توجهی غرب به نگرانی های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری های دونتسک و لوهانسک در منطقه دونباس را به رسمیت شناخت.
سه روز بعد، در 5 فوریه، او آغاز یک «عملیات نظامی ویژه» را علیه اوکراین اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو و کیف به یک رویارویی نظامی تبدیل شد. درگیری در اوکراین به مدت سه ماه ادامه دارد.
311311
منبع