علل تصادفات ماه مبارک رمضان با ماه های دیگر چه تفاوت هایی دارد؟


به گزارش خبرگزاری آنلاین به نقل از پلیس راهور، سرهنگ عین الله جهانی افزود: رانندگی در ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط خاص جسمانی روزه داری، رانندگان را ملزم به رعایت نکاتی می کند. عصرهای ماه مبارک رمضان، خواب آلودگی، ضعف و بی حالی عوامل مهمی هستند که باید به آنها توجه کرد و با دقت زیاد رانندگی کرد.

وی یادآور شد: در ماه مبارک رمضان شاهد کاهش تصادفات و تخلفات هستیم که از پیامدها و برکات این ماه مبارک است و این امر در همه ابعاد از جمله مسائل مربوط به تخلفات و قاچاق متجلی است. امیدواریم امسال نیز همانند سال های گذشته شاهد گرایش به کاهش تصادفات و سوانح رانندگی در این ماه مبارک باشیم.

جهانی خاطرنشان کرد: اتوکشی باعث می شود برخی افراد دچار افت خفیف فشار و قند خون شوند و یا حتی ممکن است افراد مسن تاری دید داشته باشند، بنابراین در این شرایط نباید پشت فرمان باشیم، زیرا در هنگام رانندگی اثر آن مشهود است. طبق تجربه سال های گذشته، رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در ماه مبارک رمضان مشهود است و شاهد کاهش تخلفات و تصادفات هستیم.

معاون اجتماعی راهور در خصوص قاچاق قبل از افطار گفت: این گره های ترافیکی عمدتاً به دلیل انسداد است که عده ای برای خرید نان، شیرینی و شام دو بار جلوی مغازه ها و خواربارفروشی ها توقف می کنند. البته روزه داران در این شرایط به اتلاف وقت مردم راضی نیستند.

وی درباره عجله و شتاب بعد از ظهر و نزدیک اذان در مغرب زمین افزود: سرعت غیرمجاز، حرکات مارپیچ و تغییر مسیر از یک خط به خط دیگر باعث بی نظمی در ترافیک و حوادث رانندگی می شود. اگرچه این تخلفات رصد و به رانندگان تحمیل می شود، اما دلیل این تخلفات نبود برنامه زمانی برای حرکت از خروجی به مقصد یا عدم توجه به وضعیت جاده ها در مسیرهایی است که باید قبل از افطار طی کنیم.

READ  هشدار پلیس درباره کلاهبرداری به نام «دیارافت فطریه»

جهانی ادامه داد: از سوی دیگر تماس تلفنی میزبان یا مهمانان در جاده باعث ایجاد مزاحمت برای راننده و نقش آفرینی در تصادف می شود، بنابراین توصیه ما به هموطنان این است که برای سفرهای بین شهری خود تا ساعت شلوغی برنامه ریزی کنند. ترافیک را معطل نکنید و به حقوق دیگران احترام بگذارید و اولویت های سایر کاربران جاده و وسایل نقلیه را در نظر داشته باشید.

معاون اجتماعی پلیس راهور گفت: علل تصادفات این ایام با ماه های دیگر سال متفاوت است. خستگی و خواب‌آلودگی نسبت به ماه‌های دیگر به اوج خود می‌رسد و طبیعی است که صبحانه از خواب بیدار شوید و بعد از آن نخوابید تا رانندگی صبحگاهی را تحت الشعاع قرار دهد و خطر تصادفات ناشی از خواب‌آلودگی و عدم تمرکز حین رانندگی را افزایش دهد.

جهانی گفت: پلیس راهور در مقابل مساجد، حسینه ها و مراکز مرتبط با برنامه های ماه مبارک رمضان حضور خواهد داشت و در مواقع لزوم بر ترددها نظارت می کند تا مردم بتوانند به موقع در مراسم، برنامه ها و میهمانی های خود حاضر شوند. مأموران پلیس راهور باید در سراسر کشور اسکورت شوند زیرا مانند سایر اقشار مردم در گرمای عصر روزه می گیرند و در خیابان ها، میادین و جاده ها کار می کنند و تا زمانی که به صورت خصوصی نگذرند، از محل خدمات افطاری خارج نخواهند شد.

وی گفت: بی شک توجه به توصیه های پلیس وظیفه و رعایت قوانین رانندگی بیش از پیش می تواند حجم سنگین خدمت امروز را به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید:

توصیه هایی برای قاچاق پلیس راهور در ماه رمضان

233233

READ  رئیس پلیس تهران: مجرمان وقیح شده اند و این معضل عواقبی برای جامعه دارد/ برخی مجرمان در مرخصی از زندان سرقت می کنند.


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا