
ظرفیت تولید ماهیانه 3 میلیون دوز واکسن کوپارس در موسسه رازی
وی افزود: بهمن ماه سال گذشته وزارت بهداشت با ارسال نامه ای خواستار تولید 3.5 میلیون دوز واکسن شد که در اسفندماه تولید شد، اما متاسفانه قرارداد خرید آنها هنوز منعقد نشده است و این واکسن ها در حال حاضر در بازار هستند. انبار موسسه
سخنگوی پروژه واکسن رازی کوپارس تاکید کرد: بر این اساس موسسه رازی با تولید 8.5 میلیون دوز واکسن تنها 10 درصد از مبلغ اولیه قرارداد را دریافت کرده و برای 3.5 میلیون دوز واکسن موجود هیچ مبلغی دریافت نکرده است. وی گفت: به همین دلیل و تا زمانی که وزارت بهداشت به تعهدات خود عمل نکند و 3.5 میلیون دوز را خریداری نکند، واکسن جدید کرونا تولید نخواهیم کرد.
وی ظرفیت تولید واکسن رازی کوپارس را حداقل 3 میلیون دز در ماه عنوان کرد.
دکتر فلا با تاکید بر اینکه ماندگاری واکسن های رازی کوپارس یک سال است، گفت: با توجه به مطالعات پایداری واکسن رازی کوپارس در حال انجام، این زمان حداقل تا یک سال و نیم قابل افزایش است و انتظار داریم این مدت به 2 سال برسد
وی با بیان اینکه نگرانی در مورد پایداری واکسن رازی کوپارس وجود ندارد، تصریح کرد: به زودی مدارک لازم برای افزایش ماندگاری این واکسن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه می شود.
معاون تحقیقات و ساخت بیولوژیک موسسه رازی خاطرنشان کرد: طبق بررسی های انجام شده واکسن رازی کوپار قابلیت استفاده به عنوان دوز تقویت کننده برای تمامی بسترهای واکسن موجود را دارد و می تواند (به عنوان دوز تقویت کننده سوم و 4) پس از واکسن های کشته شده مورد استفاده قرار گیرد. ناقل پایه و پروتئین نوترکیب باید تزریق شود.
وی با اشاره به سطح ایمنی این واکسن تصریح کرد: تزریق واکسن رازی کوپارس به عنوان دوز تقویت کننده، تیتر آنتی بادی را تا 16 برابر افزایش داد.
46
منبع