طرح جامع بهره برداری از سواحل شمالی اجرا می شود


سیدمحمود حسینی پور استاندار مازندران نیز گفت: مهم ترین موضوع و اولویت اول در پروژه های دریایی نجات جان انسان هاست و همه مردم و مسئولان باید به طور ویژه به وظایف خود در این حوزه عمل کنند.

او گفت: «سال‌ها پیش، سازمان‌های دولتی مستقر در سواحل می‌توانستند سواحل را در مناطق تحت کنترل خود مدیریت کنند، اما امسال خط ساحلی بسیار طولانی شده است و ما بسیار نگران غرق شدن هستیم.

به گفته استاندار، علیرغم همه کارهایی که در سواحل انجام شده، بسیاری از کارهایی است که در سواحل انجام نمی شود که وزارت کشور باید به استان کمک کند تا از پس آن برآید.

طرح احیای دریایی در سال 1370 برای کاهش غرق شدگی در آبهای ساحلی مازندران راه اندازی شد، دریا تهدیدی جدی است.

به گفته استاندار، اگرچه سیاست کلی این است که از ظرفیت بخش خصوصی در مدیریت سواحل استفاده شود تا بخش خصوصی بتواند در سواحل هزینه و کسب درآمد کند، اما زیرساخت های لازم برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در سواحل وجود ندارد. ایجاد شده است. هنوز ارائه شده است. به این مشکل نگاه کنید و مطالبات امدادگران را پرداخت کنید.

3 میلیارد تن امداد و نجات امدادگرانی که در سال گذشته در پروژه های دریایی مشارکت داشتند هنوز پرداخت نشده است.

حسینی پور از محمد عباسی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی که در مراسم افتتاح رسمی پروژه دریایی چالوس شرکت کرده بود، خواست تا از وزارت کشور بخواهد در مورد درخواست های امدادگران که بارها به اطلاع عموم رسیده است، فکر اساسی کند. اگر ساحل و دریا برای کشور مهم است اجرای طرح دریایی هم نیاز به بودجه دارد که باید تامین شود.

READ  نظارت بر تیم های ارزشیابی آموزش و پرورش در بیش از 1500 مدرسه در لرستان

استاندار گفت: کاهش 50 درصدی غرق شدگی باید شعار امسال همه مسئولان باشد و هر مازندرانی به عنوان نجات غریق باید به مسافرانی که قصد استفاده از آب دریا را برای شنا در مناطق ممنوعه دارند هشدار دهد. وی آزادسازی سواحل را بسیار خوب دانست و افزود: آموزش استفاده از دریا و فرهنگ سازی نیز باید در دستور کار نهادهای فرهنگی و اجتماعی قرار گیرد.


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا