
سفیده تخم مرغ را بدون نیاز به مرغ درست کنید!
این محصول به گونه ای تولید شده است که هیچ تفاوتی با نمونه طبیعی سفیده تخم مرغ ندارد. کیک های پاستا اولین نمونه هایی هستند که با پروتئین سفیده تخم مرغ تهیه می شوند و از مخمر مهندسی شده تهیه می شوند.
هر شرکتی که در سال 2014 با نام کلارا فودز تأسیس شد، یکی از چندین شرکت فناوری غذایی است که برای ایجاد پروتئین های واقعی بدون حیوان با استفاده از روشی به نام تخمیر دقیق کار می کند. هدف از تولید این محصول، تجزیه برخی فرآورده های حیوانی مانند شیر و تخم مرغ به اجزای مولکولی آنها و سپس استفاده از میکروارگانیسم ها برای تولید این اجزا است.
در اوایل امسال، اولین شیر غیر گاو برای رسیدن به قفسه های سوپرمارکت ها در ایالات متحده استفاده شد. این محصول با کمک پروتئین های آب پنیر از قارچ های مهندسی شده تولید می شود.
این شرکت ترکیب خاصی از پروتئین های مورد استفاده برای ساخت محصول نهایی سفیده تخم مرغ را فاش نکرده است، اما اووالبومین (یکی از پروتئین های اصلی سفیده تخم مرغ) ممکن است نقش مهمی در ترکیب آن داشته باشد.
آرتورو الیزوندو، مدیر عامل Avery گفت: محصول جدید ما درست مانند سفیده تخم مرغ عمل می کند.
وی گفت: سفیده تخم مرغ یکی از مواد مغذی در صنایع غذایی است که به دلیل خواص عملکردی منحصر به فردش شناخته شده است و جایگزینی آن تا به امروز تقریبا غیرممکن است.
سفیده تخم مرغ بدون مرغ سومین محصول بدون حیوان تولید شده توسط این شرکت می باشد. اولین محصول کاملا تجاری پپسین بدون حیوان (مهمترین آنزیم در سلولهای اصلی معده) بود که در اوایل سال 2021 معرفی شد.
با این حال، این اولین شرکتی نیست که تخمیر دقیق سفیده تخم مرغ را مطالعه می کند. در اوایل سال جاری، تیمی از محققان دانشگاه فنلاند از تولید موفقیت آمیز اووالبومین از قارچ های مهندسی شده خبر دادند. محققان تخمین زدهاند که تولید تخممرغ به این روش میتواند انتشار گازهای گلخانهای را در مقایسه با اثرات زیستمحیطی فعلی پرورش طیور به نصف کاهش دهد.
233233
منبع