
در زمان آلودگی هوا از خوردن برخی غذاها خودداری کنید. از نوشابه گرفته تا سیب زمینی سرخ کرده
آرزو کاوهی گفت: در بین چربی ها، کلسترول و اسیدهای چرب اشباع و چربی های جامد این میزان را افزایش می دهند، بنابراین کاهش این منابع غذایی بسیار توصیه می شود.
وی ادامه داد: لبنیات معمولاً در عفونتهای گوارشی که در دستگاه گوارش رخ میدهد توصیه و مؤثر است، اما در آلودگی هوا چون ذرات آلوده از طریق تنفس وارد بدن میشوند و باعث التهاب و حرکت سلولهای بدن میشوند و این امر میتواند منجر به سرطان شود. . خوردن غذاهای دیگر نیز بسیار مهم است.
وی گفت: در روزهای آلودگی مصرف مواد غذایی کافئین دار از جمله چای پررنگ، نوشابه، قهوه و شکلات باید تا حد امکان کاهش یابد، زیرا این مواد ضربان قلب را تسریع می کنند و در نتیجه تنفس را افزایش داده و افزایش می دهند. آلاینده ها.» بدن انجام می دهد.
این متخصص تغذیه توصیه کرد: منابع غذایی حاوی ویتامین E مانند بادام، پسته و زیتون به دلیل اینکه منبع غنی آنتی اکسیدان، ضد التهاب و از بین بردن سلول های سرطانی هستند.
وی با تاکید بر مصرف لبنیات کم چرب و بابیان اینکه لبنیات پرچرب باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود، گفت: باید سعی کنیم در روزهای کثیف از منابع غنی از آهن مانند حبوبات و جوانه ها استفاده کنیم.
کیو گفت: استفاده از روغن زیتون به دلیل اینکه برخلاف سایر چربی ها ضد التهاب است در کاهش التهاب و محافظت از بدن موثر است.
وی گفت: میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند. آنها در بدن جذب می شوند، استفاده می شود.
به گفته این متخصص تغذیه، استفاده از انار، آب انار و چای سبز بسیار موثر است و بهتر است از غذاهای حاوی مواد نگهدارنده مانند کنسرو و فله غلات یا چیپس استفاده نشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای کاهش اورات مخرب ناشی از آلودگی هوا بر بدن، در صورت امکان و دسترسی به قرص های جوشان حاوی ویتامین C، مصرف یک عدد قرص جوشان در روز و یک عدد مکمل امگا 3 در روز توصیه می شود.
بیشتر بخوانید:
این غذاها را در هوای آلوده بخورید
444
منبع