
خواص شگفت انگیز آلو را کشف کنید
مطالعات بر روی تعدادی از زنان یائسه نشان می دهد که مصرف روزانه آلو به دلیل مواد مغذی آن می تواند برای سلامت استخوان ها مفید باشد و عوامل التهابی که در ایجاد پوکی استخوان نقش دارند را کاهش دهد.
تخمین زده می شود که تا سال 2030، تقریباً 13.6 میلیون نفر بالای 50 سال در ایالات متحده به پوکی استخوان مبتلا خواهند شد. پوکی استخوان خطر شکستگی را به خصوص در افراد مسن افزایش می دهد. همچنین زنان یائسه سطح استروژن کمتری در بدن خود دارند که باعث افزایش التهاب در بدن می شود و می تواند منجر به تحلیل استخوان شود.
تحقیقات قبلی نشان داده است که عصاره های پلی فنولی – ترکیبات گیاهی که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و التهاب را کاهش می دهند – در آلو خشک یافت می شوند و استرس اکسیداتیو و التهاب را به شکل سلول های استخوانی به نام استئوکلاست کاهش می دهند.
در این مطالعه جدید، کارشناسان آمریکایی تاثیر مصرف آلو بر سلامت استخوان پس از یائسگی را بررسی می کنند. زنان یائسه با تراکم استخوان پایین که به عنوان پوکی استخوان تعریف می شود، به سه گروه تقسیم می شوند:
یک گروه به مدت 12 ماه روزانه 50 گرم آلو (حدود شش آلو) مصرف کردند.
– یک گروه به مدت 12 ماه روزانه 100 گرم آلو (حدود 12 آلو) مصرف کردند.
– گروه سوم آلو نخوردند.
متخصصان نمونه خون همه داوطلبان را قبل و بعد از آزمایش بررسی کردند و دریافتند که نشانگرهای التهابی در هر دو گروه آلو نسبت به گروه کنترل به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
کارشناسان آمریکایی می گویند: «یافته های ما نشان می دهد که خوردن 6 تا 12 آلو خشک در روز می تواند عوامل التهابی را کاهش دهد، در حالی که این عوامل التهابی می تواند منجر به تحلیل استخوان در زنان یائسه شود. بنابراین، آلو می تواند یک مداخله غذایی موثر برای جلوگیری از افزایش عوامل التهابی باشد، که اغلب به عنوان بخشی از روند پیری دیده می شود.
بیشتر بخوانید:
آیا از میوه های خشک چاق می شوند؟
233233
منبع