
خروج نمایندگان از طرح جنجالی باستان شناسی
ذبیح اله اعظمی گفت: پس از اعلام وصول طرح استفاده بهینه از عتیقه جات و گنجینه، امضای تعدادی از نمایندگان از جمله بنده را پس گرفتیم و هم اکنون تعداد نمایندگانی که امضای خود را پس گرفته اند به حدود 10 نفر می رسد.
وی خاطرنشان کرد: این لایحه با 46 امضا به تصویب رسید که به نظر می رسد نمایندگان بیشتری امضای خود را پس بگیرند، بنابراین احتمالاً این لایحه از دستور کار مجلس خارج می شود.
این نماینده مجلس ادامه داد: از سوی دیگر حدود 50 نماینده مجلس در نامه ای به وزارت میراث فرهنگی از دولت خواستند لایحه حفظ و صیانت از آثار و گنجینه های باستانی و رفع خلأهای قانونی را به مجلس ارائه کند تا مجلس بتواند آن را پر کند. قصور قانونی در تصمیمات.«پس منتظر لایحه دولت هستیم.
اعظمی گفت: آقای پیمان فر به عنوان طراح طرح استفاده بهینه از عتیقه ها و گنجینه ها به این نتیجه رسیدند که دولت لایحه ای ارائه کند، به همین دلیل نامه ای به وزارت میراث فرهنگی تنظیم و برای تکمیل امضا جمع آوری کرد. در شکاف ها
وی با اشاره به گنجینه های موجود در حوزه انتخابیه خود گفت: جیرفت دارای تمدنی پنج تا هفت هزار ساله است و حفاری های غیرمجاز منجر به جابجایی آثار باستانی شده است که برخی از آنها توسط 35 نفر از انگلیس برای پیگیری میراث فرهنگی بازگردانده شد. منطقه.”
وی در پایان گفت: در یکی از مطالب این طرح موضوع باستان شناسی تخصصی ذکر شده است. حفاری غیرمجاز ابتدا ممنوع بود و هرکس این کار را انجام می داد مجازات می شد، اما در قسمت پایانی بحث به ایجاد اشتغال از طریق حفاری اشاره شد که همین مشکلات را ایجاد کرد، بنابراین ما امضای خود را پس گرفتیم.
بیشتر بخوانید:
اعتراض باستان شناسان به «حکم فروش گنج»
233233
منبع