تنها 7 درصد اهداکنندگان خون در کشور زن هستند


به گزارش خبرآنلاین از لرستان، دکتر علی سوری در سمینار ترویج فرهنگ اهدای خون در خانواده که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، با بیان اینکه خون از سال 1392 به عنوان دارو استفاده می شود و فاقد مایع بوده است، گفت: این خون از سال 1392 به عنوان دارو استفاده می شود. داخل رگ ها: بیماران زیادی هستند که عمدتاً با خون درمان می شوند.

وی با تمرکز بر افزایش مشارکت روستاییان در اهدای خون افزود: قرار گرفتن در کریدور حوادث، افزایش هرم جمعیت و همچنین بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله از جمله موارد مهم مشارکت بالای مردم روستایی در خون است. اهداء

رئیس انتقال خون لرستان با اشاره به اهمیت اهدای خون برای بانوان در استان گفت: با توجه به اینکه خودمراقبتی بیشتر برای بانوان است قطعا خون سالم تری دارند اما متاسفانه با وجود نیمی از جمعیت زنان هستند، تنها 5 تا 7 درصد اهداکنندگان خون در کشور زن هستند.

وی با بیان اینکه باورهای غلط زنان را از اهدای خون باز داشته است، گفت: زنان نیمی از جامعه بشری هستند که نمی توان توانایی ها و استعدادهای آنها را در اهدای خون نادیده گرفت، شرایط کلی اهدای خون مانند سن، وزن، فشار خون، دما و ضربان قلب در زنان تفاوتی با مردان.

دکتر سوری گفت: برخی جوامع اهدای خون را یک وظیفه مردانه می دانند، در حالی که زنان یکی از جمعیت های سالم و مناسب اهدای خون هستند و می توانند اهداکنندگان مستمر خون باشند، اما متأسفانه به دلیل باورهای غلط زنان اهداکننده بسیار کمی دارند.

READ  180 دوره آموزشی برای واحدهای صنعتی قزوین برگزار شد

با اهدای خون زنان، هر خانه ای پایگاه اهدای خون می شود: زنان بهترین مروجان فرهنگ اهدای خون در خانواده و جامعه هستند و خانه ای که از وجود مادر یا دختر اهدا کننده خون بهره مند باشد، مانند پایگاه اهدایی برای ترویج فرهنگ، “او گفت. خون است.


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا