بهترین غذاها در گرم ترین روزها


دکتر محمد عسکر فراشاه با بیان اینکه در فصل تابستان به دلیل افزایش دمای هوا قدرت گوارشی معده کاهش می یابد، اظهار داشت: افراد باید از غذاهای سبک و سهل هضم استفاده کنند و وعده غذایی اصلی را به ساعات معتدل و خنک منتقل کنند. روز.

وی افزود: در روزهای گرم بهتر است از شربت طبیعی ریواس، تمر هندی، انار و سکنجبین به عنوان نوشیدنی استفاده شود.

این متخصص طب ایرانی گفت: به مردم توصیه می کنم در مصرف میوه های این فصل دقت کنند و به ویژه از خوردن و نوشیدن آب بعد از میوه ها خودداری کنند.

عسگر فراشاه افزود: در این فصل به دلیل خشکی و گرمای حاکم باید از انجام ورزش های سنگین به ویژه در هوای گرم خودداری شود و ورزش به خنک ترین ساعات شبانه روز منتقل شود.

وی با بیان اینکه در این فصل بهتر است لباس و لباس زیر خنک بپوشید، تاکید کرد: از موقعیت هایی که منجر به عصبانیت و پرخاشگری می شود خودداری کنید، زیرا عصبانیت و عصبانیت به ویژه در اوج فصل تابستان منجر به تولید موادی می شود که باعث بروز خشم و عصبانیت می شود. نامناسب خواهد بود و باعث بسیاری از بیماری ها می شود.

این متخصص طب ایرانی در ادامه شربت بنفشه، شربت گل رز و فلوس را از شربت های مناسب برای این فصل برشمرد و افزود: با شروع فصل شفابخش، افراد مبتلا به تجمع ترکیبات مختلف در بدن به ویژه افراد مبتلا به فشار خون بالا دچار مشکل می شوند. ، افزایش غلظت خون، حرارت و جوش دارند، مصرف روزانه شربت عناب توصیه می شود.

READ  رفتن پیش روانشناس برای کشتن شوهر؟! / اختلالات روانی ساقه هر یک از ماست

وی درباره تهیه شربت عناب گفت: یک مشت عناب را برش داده و به مدت 12 ساعت خیس کنید، سپس آن را بجوشانید تا نرم شود و با پارچه ای بپوشانید و دوباره بجوشانید تا نصف شود و با 1.5 برابر حجم شکر بجوشانید تا یکدست شود. . برای هر بار استفاده، نصف فنجان شربت را با نصف فنجان آب سرد مخلوط کنید.

عسگر فراشاه در ادامه تاکید کرد: در تابستان از مصرف چای، قهوه و کاکائو پررنگ پرهیز شود زیرا مصرف آن ها بر میزان تشنگی تاثیر می گذارد و مصرف این نوشیدنی ها که باعث افزایش حس تشنگی در افراد می شود باید به حداقل برسد.

وی خاطرنشان کرد: مصرف سکنجبین به صورت شربت ساده و همراه با کاهو یکی از نوشیدنی های مناسب رفع تشنگی است که در فصل تابستان توصیه می شود.

راه های مقابله با گرمازدگی

هوای گرم تابستان افراد زیادی را دچار گرمازدگی می کند و متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف شربت سکنجبین در این روزها برای رهایی از گرمازدگی بسیار مفید است.

دکتر محمد عسکر فراشاه در این خصوص اظهار داشت: برای روزهای گرم سال باید از میزان و تعداد وعده های غذایی افراد با مزاج گرم و خشک کاسته شود.

وی افزود: تحرک و بی تحرکی از عوامل مهم در ایجاد یا کاهش تولید گرما است و باید از میزان فعالیت در این دسته از افراد کاسته شود زیرا حرکت اضافی باعث افزایش تولید گرما می شود.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: خواب رطوبت بدن را افزایش می دهد و کم خوابی خشکی بدن را افزایش می دهد، بنابراین افراد گرم مزاج باید در فصل تابستان خواب کافی داشته باشند و از حجم فعالیت های خود بکاهند.

READ  راهکارهای طلایی برای جلوگیری از سقط جنین

وی افزود: در فصل تابستان تهیه و مصرف آش آلو، آبغوره، سماق، تمر هندی، آش تمر هندی، دوغ، ماست و آب خیار یا اخیار توصیه می شود.

وی خاطرنشان کرد: در این فصل از مصرف زیاد گوشت و آجیل و مصرف سبزیجات و میوه های مناسب فصل تابستان مانند آلو، توت فرنگی، هندوانه، خیار، گیلاس، زردآلو و … خودداری شود. برای گنجاندن در برنامه غذایی تاکید کرد: میوه ها علاوه بر تامین آب کم شده بدن، برای درمان و پیشگیری از گرمازدگی و یبوست نیز مفید هستند.

عسگر فراشاه در خاتمه یادآور شد: در فصل تابستان به دلیل هضم ضعیف باید مصرف گوشت قرمز را کاهش داد و بهترین گوشت برای مصرف در این ایام مرغ، بوقلمون، بوقلمون و بز است که با ادویه ترش تهیه می شود. .

بیشتر بخوانید:

لیست شام، 10 الگوی غذایی برای یک شام ساده و خوشمزه

چرا پنیر کبابی در دنیا محبوب است؟

233231


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا