این میوه ها باعث ایجاد سندرم آلرژیک دهان می شوند


سندرم آلرژیک دهان با علائمی مانند خارش گلو، عطسه، تورم صورت، قرمزی چشم و اشک همراه است. این عارضه بیشتر در کودکان دیده می شود.

دکتر دین میچل با بررسی علت این عارضه متوجه شد که گرده درخت می تواند با این میوه ها وارد دهان کودکان شده و مشکلاتی را ایجاد کند.

نام این درخت مشکل توس است. این درخت سرده ای از درختان خزان کننده و سخت چوبی است که از خانواده توسکا و نزدیک به تیره راش و بلوط است.

کودکان و بزرگسالانی که به گرده غان حساسیت دارند ممکن است به میوه هایی که از نظر ژنتیکی با گرده غان مرتبط هستند نیز حساسیت داشته باشند. از جمله این میوه ها می توان به سیب، گیلاس، کیوی، آلو و هلو (به اصطلاح میوه های هسته دار) و همچنین سبزیجاتی مانند هویج و کرفس اشاره کرد.

فندق و محصولات سویا نیز با آلرژی به گرده غان مرتبط هستند. پروتئین های موجود در این غذاها که به طور خاص Betv1 نامیده می شوند، باعث واکنش آلرژیک می شوند.

میچل برای رفع این عارضه پیشنهاد داد که میوه ها به دلیل این حساسیت به صورت پخته مصرف شوند و برای دریافت و تغذیه این مواد مغذی از مصرف آنها خودداری شود.

233233


منبع

READ  متلاشی شدن باند گاردریل در جنوب تهران
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا