
الحاق 60 هکتار از اراضی دولتی به زمین کشاورزی برای مسکن و مشکل فاضلاب حل می شود
به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، علی جمشیدیان بعدازظهر سه شنبه در نشست خبری که در مجتمع فرهنگی مطبوعاتی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان دهکان آخرین شهر استان اصفهان و در دهستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد. این شهر مرکز گلخانه ای کشور است و درجه و تنوع گلخانه ها این شهر را متمایز می کند، زیرا سطح زیر کشت و تنوع محصولات گلخانه ای زیاد است، کشاورزان صنعت گلخانه ای صفر تا صد دارند و پایه گذار کشاورزی مدرن گلخانه ای در کشور است. مشاهیر این شهر به پدر گلخانه ایران شهرت دارند.
وی در ادامه با بیان اینکه مردم دهاقان روحیه فرهنگی و انقلابی خود را حفظ کرده اند افزود: سال گذشته با وجود اتفاقات مختلف در کشور شاهد حادثه ای در شهرستان دهاقان نبودیم.
فرماندار دهاقان تصریح کرد: یکی از دغدغه های مردم که امروز برطرف شد و آنها را امیدوار کرد این بود که تنها بیمارستان این شهرستان از نعمت متخصص برخوردار نبود و یا تعداد متخصصان بسیار کمی در آن وجود داشت که با پیگیری های فراوان و دستور ویژه استاندار اصفهان امروز کلینیک تخصصی بیمارستان شهرستان دهقان متخصصان ضروری بسیاری دارد.
وضعیت مسکن، اجاره بها و زمین یکی دیگر از دغدغه های کشاورزان است
وی در ادامه افزود: وضعیت مسکن، اجاره بها و زمین یکی دیگر از دغدغه های مردم است که با توجه به شعارهای دولت سیزدهم که برای تامین زمین داده شد اقدامات خوبی در شهرستان دهاقان انجام شد. حدود 60 هکتار از اراضی دولتی را ضمیمه کرده بودیم و باید مشکل صاحبان حقوق حل شود. خانواده های شهدا نیز زمین رایگان می گیرند به علاوه زمین مورد نیاز برای طرح جوانان جمعیت در طرحی که در نهایت توزیع شد دیده شد.
جمشیدیان در ادامه با بیان اینکه هدف ما جلوگیری از اقتصاد تک محصولی و اشتغال تک بعدی در شهر استوی در ادامه خاطرنشان کرد: در حالی که شغل اکثر روستاییان کشاورزی، دامداری و کشت گلخانه ای است، از سوی دیگر سال ها کم آبی و خشکسالی وجود دارد که نمی توان منکر آن شد. بنابراین، ما باید جایگزین داشته باشیم. لذا با توجه به سند پدافند غیرعامل شهرستان ردیابی ویژه برای حضور بنگاه های صنعتی صورت گرفت.
وی ادامه داد: شهرک صنعتی دهکان پس از 14 سال تاخیر راه اندازی شد و سال گذشته با پیگیری های انجام شده حدود 25 میلیارد تومان به شرکت شهرستانی اختصاص یافت که زیرساخت های آن تامین شد و امروز سرمایه گذاران در شهر حضور دارند که مردم را امیدوار کرد.
اضافه شدن 100 هکتار زمین به شهرک صنعتی دهاقان
فرماندار دهاقان در ادامه تاکید کرد: برای حمایت از صنعتگران یکصد هکتار زمین به شهرک صنعتی دهاقان الحاق شد. همه این اقدامات در کمتر از یک سال انجام شد و مشکلاتی که در جای خود رها شد و مردم را متضرر کرد، یکی یکی هدف گذاری و پیگیری شد و امروز به مردم گزارش می دهیم که کارها انجام شده است.
وی در ادامه افزود: بحث فاضلاب مسکن مهر دهاقان در زمان انجام این پروژه واقعا مردم را آزار می داد، فکری به حال زهکشی آن نمی شد و با توجه به ساختار زمین در منطقه که در حاشیه کوه بود، روش چاه جذبی جواب نداد و متاسفانه فاضلاب در جاده ها رها شد. اکنون با تقسیم کار بین ادارات متولی این معضل چند ساله حل شده و پروژه اصلی فاضلاب مسکن مهر دهاقان آغاز شده است.
جمشیدیان با اشاره به مساحت روستاها در سطح بخشداری گفت: پس از تشکیل شوراهای اداری داخلی در همه روستاها، با این رویکرد که قبل از شورای اداری استان اصفهان، مشکلات روستاها شناسایی و جمع بندی شود و آن قسمتی که می توان به شهر ردیابی کرد، بقیه آن نیز در سطح استان بررسی و جمع بندی شود.
ایجاد منطقه علم و فناوری در دهاقان
وی تصریح کرد: تشکیل منطقه علم و فناوری را پیگیری کردیم که با توجه به ظرفیت دانشگاه پیام نور، دانشگاه صنعتی اصفهان و انجمن گلخانه ها تفاهم نامه اولیه منعقد شد و تا امروز با این ساختار حداقل 10 گروه گلخانه ای در شهرستان داریم تا هر روز کارهای تحقیقاتی انجام و توسعه یابد.
فرماندار دهاقان در ادامه با بیان اینکه راه اندازی هتل یا مهمانسرا نیز در دستور کار است افزود:یک طبقه از دانشگاه پیام نور را برای این کار اختصاص داده ایم و در مرحله نهایی سازی این تفاهم نامه هستیم تا این واگذاری به شرکت ها انجام شود.
وی در ادامه به انتخابات آتی شورای اسلامی اشاره و تصریح کرد: وزارت کشور و مجموعه استانداران پیشتاز انتخابات هستند و تحت هیچ شرایطی حق ورود به روند انتخابات را ندارند.
جمشیدیان ادامه داد: از نظر جذب گردشگر مشکلی نداریم و با نوردهی ساده از صدا و سیما و معرفی شرکت های گردشگری این اتفاق افتاد اما هیچ امکاناتی برای اقامت گردشگران در شهر نداشتیم.
وی بیان کرد: امروز در حال پیگیری با دانشگاه آزاد هستیم تا نگاهی به یکی از خوابگاه های آن برای توسعه گردشگری داشته باشیم. حقیقت این است که با توجه به ظرفیت شهر در حوزه گردشگری عمومی و خاص نیاز به اقامتگاه وجود دارد. هدف حل این مشکل است که رویکردهای گردشگری شهرهای همجوار را در این راستا بررسی کردیم.
46
منبع